Erfaren projektledare till CellMax

En ny era inom mobila nätverk

CellMax utvecklar och tillverkar produkter för en uppkopplad värld och hjälper tusentals slutanvändare och operatörer världen över. Vi är i en spännande fas och skalar nu upp vår organisation för att möta efterfrågan från våra kunder. Om du är en erfaren projektledare med ett starkt driv att leverera och vill arbeta i en global organisation vill vi prata med dig!

Snabba fakta om CellMax

Kontor i Kista, Stockholm
Global organisation med verksamhet i 7 länder
Ca 20 personer på kontoret i Stockholm
Världsledande inom antennteknik för mobila nät

Vad vi gör

Marknadens mest effektiva antenner för mobila nät

Har du någon gång funderat på varför du kan ha en seg uppkoppling fastän täckningen är bra? Det är för att din närmaste basstation inte använder tillräckligt bra antenner. Vår patenterade teknik är bevisat den bästa som finns på marknaden och används idag av världsledande operatörer och tillverkare som Ericsson, Nokia, Huawei, T-Mobile, TeliaSonera, AT&T etc.

Helt egenutvecklade verktyg och komponenter

Då vår produkt är unik tar vi fram alla verktyg och komponenter som används för att installera våra antenner själva. Vi utför även forskning för att ständigt hitta förbättringar och behålla vår position som tillverkare av marknadens mest effektiva antenner för mobila nät.

Innovativ och energifylld kultur med småbolagsintimitet

Vi jobbar i absolut framkant teknikmässigt och vår kultur präglas av innovation. Hos oss får du möjlighet att jobba med drivna kollegor som vill lyckas tillsammans. Som medarbetare får du stor frihet att utföra ditt arbete och det finns en generell förståelse för livet utanför kontoret vare sig det gäller hämta på dagis eller vara hemma när sotaren kommer. Vi föredrar att träna inför Vasaloppet eller springa på lunchen ihop framför fredags AW:n och erbjuder alla medarbetare rådgivning från en personlig tränare för att hjälpa med träning och kost.

Från forskningsorganisation till global leverantör

Historiskt sett har vi varit tunga inom forskning där utbredd kommersialisering av våra produkter inte har varit vårt fokus. Vi är nu inne i en spännande fas där fokus skiftar mot att bli ett naturligt val när operatörer väljer en high-end antenn. Efterfrågan är stor på våra produkter och du kommer att vara högst delaktig i att ta CellMax in i en ny era.

Din roll som projektledare

För att lyckas tror vi att du:

Är bekväm i din roll och har erfarenhet från hårdvaruutveckling av något slag
Har minst ett par års erfarenhet som projektledare
Kan ta egna initiativ och själv driva ditt arbete framåt med ett helhetsperspektiv
Trivs i en kommunikativ och relationsbyggande roll, såväl internt som externt

Vad du kommer göra

Du kommer att ha ett helhetsansvar för upp till ca 4 st parallella projekt av varierande storlek och komplexitet. Projekten kan involvera allt från ny- och vidareutveckling av produkter till förbättringsprojekt och framtagning av produktionsverktyg. I ditt ansvar ingår aspekter som budget, tids- och resursplanering. Storleken på projekten är mellan 500K-20M SEK i budget med en projektorganisation som vanligtvis involverar hela R&D avdelningen på ca 20 personer. Du kommer ha en bred kontaktyta med intressenter från t ex inköp, produktion och utveckling. Tjänsten ger möjlighet att resa till branschmässor, träffa kunder med unika utmaningar samt besöka leverantörer.

Din bakgrund och teamet

Det viktiga är inte att du kan telekom eller antenner. Vi vill att du ska en förståelse för hårdvara av något slag med allt vad det innebär (utveckling, produktion, distribution etc), är driven och har viljan att lära dig. Du är trygg och bekväm i din roll som projektledare och är van att hantera intressenter. Ditt team sträcker sig från produktion och inköp till ingenjörerna i organisationen. Din närmsta chef är Per som är nyanställd COO och som senast kommer från byggbranschen. Ni kommer tillsammans med Gunnar som är en mycket erfaren projektledare ha en tät dialog för att säkra leverans av projekten.

Var med och ta CellMax till en ny era

Det är en mycket spännande fas för rätt person att komma in och bygga upp något från grunden. Om du söker en dynamisk miljö med möjlighet att vara med från början är detta en perfekt roll för dig.

Har du frågor?

Hör av dig till info@femmetech.se om du har frågor kring tjänsten.

Maila oss


Scroll to Top