Regionsansvarig affärsutvecklare till Wapro

Holding back the flood

Vi kan läsa om det i tidningarna och många av oss har till och med upplevt det på obehagligt nära håll; stigande havsvattennivåer och extremväder blir allt vanligare och påverkar oss alla. Oavsett var på jorden vi bor är dessa förändringar något som vi måste vänja oss vid och lära oss att hantera. Vi på Wapro har gjort det till våran uppgift att skydda människor och samhällen från översvämningar i avlopp- och dagvattensystem. Genom åren har Wapros produkter förhindrat tusentals översvämningar. Vi växer och söker nu en till affärsutvecklare som kommer ansvara för region Mälardalen.

Snabba fakta

Huvudkontor i Karlshamn
20 personer idag
Marknadsledande med försäljning över hela världen
Egenutvecklade produkter med flera patent

Om oss

Minimerar konsekvenserna av översvämningar världen över

Klimatförändring, ökad nederbörd, snösmältning och stormar orsakar översvämningar världen över med stora konsekvenser. Konsekvenserna kan innebära att det hamnar gödsel i dricksvattnet eller att det läcker in saltvatten i reningsverk. Våra produkter mildrar eller helt eliminerar dessa problem och många andra kopplade till översvämningar. Vi verkar i en bransch som är i stort behov av förnyelse och som dessutom har en samhällskritisk funktion.

Familjär kultur med stort driv att leverera riktigt värde

Eftersom vi är ett mindre företag är vi måna om att ha en familjär kultur där alla känner varandra. Vi har kul ihop och peppar varandra i vått och torrt. Prestigelöshet är en grundsten hos oss och vi brukar säga att värdet i Wapro = Bolaget + Produkten + Du. Med genuin nyfikenhet för våra kunders problem drivs vi att leverera värde som löser dessa för gott.

Din roll som affärsutvecklare

För att lyckas i rollen tror vi att du:

Har något års erfarenhet av B2B försäljning, gärna mot offentlig sektor
Har skinn på näsan och inte är rädd för att testa dig fram
Är flexibel med möjlighet att resa inom Sverige vid behov
Har eget driv och trivs i en roll med stort eget ansvar

Vad du kommer göra

Du kommer att ta över befintlig affär och ansvara för att vidareutveckla denna i region Mälardalen. I rollen kommer du att initiera och hålla nära kontakt med Wapros kunder som inkluderar kommuner, konsulter, grossister, distributörer samt entreprenörer. Du kommer att träffa många olika typer av människor och presentera fördelarna med Wapros produkter. När du är varm i kläderna kommer du till stor del helt ansvara för ditt egna arbete och se till att du är i linje med uppsatta mål. Tillsammans med din säljchef, Peter, kommer ni att lägga upp arbetet för att nå bästa resultat.

The Wapro way

För oss är det viktigt att du blir en del av vår gemenskap. Därför kommer du att bjudas ner till Karlshamn för att under 2 veckor bli introducerad till våra produkter, vårt arbetssätt samt alla människor som jobbar här. Efter den initiala introduktionsperioden kommer du att få nära stöttning av Peter där ni till stor del kommer att åka ut på möten tillsammans för att du verkligen ska få en känsla för hur vi arbetar.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en person med teknisk kompetens och intresse. Du har hunnit jobba i ett par år, kanske inom VA och insett att dina styrkor ligger i det sociala samtidigt som du är problemlösare ut i fingerspetsarna. Du har en stark vilja att förstå dina kunders behov och utmaningar för att kunna föreslå kreativa och smarta lösningar. Vi sätter stor vikt vid din energi och ditt driv, att du är en doer och tar egna initiativ för att växa din affär. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av komplex teknisk försäljning, t ex konsultförsäljning eller projektförsäljning. Det är dock inte ett krav utan det viktigaste är att du har viljan att lära dig.

I rollen får du:

Tjänstebil
Fast lön + bonus baserat på hur försäljningen går för hela teamet

Har du frågor?

Du är varmt välkommen att maila oss på info@femmetech.se om du har frågor kring rollen.

Maila oss


Scroll to Top