Framtidens arbetsplats idag. Sätt balans på agendan.

Några av våra kunder

Vad vi kan hjälpa er med

Kandidatdriven rekrytering: Ta del av FemmeTechs community

Uppsökande rekrytering: Bygg en hållbar organisation

Stärka er kommunikation mot en modern målgrupp

Rekrytering. Positionering, inte kvotering

Kandidatdriven rekrytering: Ta del av FemmeTechs community

Söker ni kontinuerligt efter vissa profiler och vill se fler kvinnliga sökanden? Med en karriärsida hos oss får ni ta del av talangerna i vårt snabbt växande community. På karriärsidan hjälper vi er att profilera er och ni kommer att marknadsföras och kontinuerligt matchas mot passande medlemmar.

Uppsökande rekrytering: Bygg en hållbar organisation

Har ni en vakant roll som ni vill tillsätta omgående? Är ni trötta på att få en homogen kandidatpool presenterad för er under rekryteringsprocessen? Av våra genomförda rekryteringar är över 80% tillsatta av kvinnor i roller som systemutvecklare, mekanikingenjörer, produktägare, affärsutvecklare och projektledare. Vi är stolta över att ta vårt ansvar för ett mer jämställt Sverige.

Stärk er kommunikation mot en modern målgrupp

Kommunicera och engagera

Flera undersökningar visar att det snarare är bilden av techföretag som inte tilltalar kvinnor än de faktiska arbetsuppgifterna, vilket gör kommunikation otroligt viktigt. FemmeTech hjälper er genom både strategiskt och operativt arbete att modernisera er kommunikation i t ex jobbannonser och karriärsidor för att vara mer tilltalande för en diversifierad målgrupp.

Scroll to Top